600 kvm centralt, öppen planlösning

Du har väl inte missat att Nässjö Näringsliv AB har ett omfattande lokalregister på webben?

På Nässjö Näringsliv AB:s webbplats finns en förteckning över lediga lokaler sorterat på butik, kontor respektive produktions- och lagerlokaler.

Just nu uppmärksammar vi en lokal på Norråsagatan 4A i centrala Nässjö. Lokalen är 600 kvadratmeter med öppen planlösning, högt i tak, garageport samt tillhörande parkeringsplatser. Här skulle en butik för sällanköpsvaror som möbler, vitvaror eller bilar passa utmärkt, liksom verkstad, tillverkning eller lagerverksamhet.
– I och med att det ligger ett gym precis intill är det ett perfekt läge för företag med inriktning på försäljning av fritids- och sportartiklar, utmärkt även för tält- och husvagnsutställning med försäljning. Någon frågade mig om lokalen kunde vara lämplig för bilvård. Mitt svar var att bildelar, bilvårdprodukter och kanske tillsammans med däckhall med byte och förvaring av däck är något som Nässjöborna borde få ha, säger Anatol Rawicz, Fastbo fastighetsförvaltning.

Lokalen är även lämpad som showroom eller liknande. Vid intresse, gå gärna in på hemsidan på www.fastbo.se för mer information eller kontakta Anatol Rawicz på Fastbo Fastighetsförvaltning, 0704 – 222 567.