Din Skogsbyrå: ”tre första åren över förväntan”

Din Skogsbyrå firades under onsdagen 4 mars av ett antal kunder och affärsbekanta vid ett treårsjubileum. De tre första åren i branschen har gått bättre än väntat, enligt Kjell Antonsson.

Under onsdagen 4 mars firade Din Skogsbyrå treårsjubileum. Kjell Antonsson startade upp företaget 1 mars 2012 och tycker att de tre första åren har gått över förväntan.
– Framförallt trodde jag inte att vi skulle få jobb och kunna vara en aktör bland stora aktörer som exempelvis Handelsbanken och Länsförsäkringar. Jag trodde att deras stora organisation ville ha en motsvarande stor organisation att vända sig till. Men vi får jobb därifrån och anes vara tillräckligt kompetenta för det, säger han.

Ett halvår efter att Antonsson startat Din Skogsbyrå anslöt sig Fredrik Fornander till företaget. Sedan dess har de haft en stabil tillvaro med fokus på skogsfastigheter. Läget på Storgatan har varit en positiv faktor.
– Vi hade tur att det här kontoret fanns ledigt just när vi skulle starta upp. Det är ett perfekt centralt läge med banker nära och en väldigt bra granne mittemot, Gärde Wesslau, som vi har mycket att göra med, säger Kjell Antonsson.

Hur ser du på de kommande tre åren?
– Vi kommer förhoppningsvis att bli ännu mer etablerade och fortsätta med samma jobb. Det kommer att vara en hel del generationsskiften framöver bland skogsägare och då finns vi till och kan ta hand om det, avslutar Kjell Antonsson.