Festligheter när Swedbank nyöppnar

”Nässjös nöjdaste kunder” är ambitionen när Swedbank inviger sina nya lokaler på lördagen den 14 september.

Anne Almström

På lördag 14 september inviger Swedbank sitt nya kontor i Nässjö. Med öppet hus, tipspromenad och aktiviteter på torget blir det något för hela familjen. Anne Almström, chef för Swedbank i Nässjö, ser fram emot öppnandet av de nya, fräscha lokalerna.
– Vi anordnar en del grejer med våra samarbetspartners, föreningar som vi sponsrar och även kunder. Det kommer att finnas olika aktiviteter och matstånd att handla i, säger hon.

Det nya kontoret är väl värt att fira, om man får tro Swedbank själva.
– Ambitionen med det hela är att vara så duktiga och service minded att vi får Nässjös allra nöjdaste kunder. Vi har fått en bättre funktionalitet i lokalerna, fler kommer att kunna sitta i ett eget rum med en rådgivare exempelvis, säger Anne Almström.

Lokalerna är anpassade för moderna behov. Bland annat kommer man att ha diskar anpassade för att tillsammans med kunden kunna titta på internetbanken, en tjänst som blir allt vanligare tillsammans med behovet av demonstration.

Festligheterna äger rum mellan kl. 11.00-14.00 på lördag den 14 september. För dem som vågar sig på Swedbanks tipspromenad utlovas grillkorv.