Flera renoveringar för Freys Hotels

Freys Hotels, Nässjö Näringslivs samarbetspartner i Stockholm, har fått sig ett lyft – konferensrum, hotellkorridorer och badrum har renoverats.

 

Freys Hotels i Stockholm har renoverat båda sina hotell under året. Man har bland annat investerat i Lilla Rådmannens och Freys Hotels konferensdel. Lilla Rådmannen har utökats med fyra konferensrum medan två konferensrum samt konferenstoaletterna har renoverats på Freys Hotel.
– Vi har stor efterfrågan på våra konferensrum och därför föll det sig naturligt att både utöka med fler och uppdatera två befintliga rum, säger Marie Stanley, konferensansvarig.

De nya konferensrummen är ombonade och går i sobra färger. Precis som med hotellrummen är konferensrummen individuellt inredda. Ett rum har heltäckningsmatta, läderstolar och ett stort, vitt bord medan ett annat har trägolv, tygfåtöljer och två, små, svartbruna bord.
– Vi har utformat rummen så att de ska passa olika sorters möten och konferenser, säger Marie Stanley.

Förutom konferensen har man även renoverat Lilla Rådmannens hotellkorridorer och badrum.
– Vi jobbar ständigt med att förfina och uppdatera våra hotell, så med tiden blir det en hel del renoveringar. Vi vill att våra gäster ska trivas och då är det viktigt att de alltid känner att det är nytt och fräscht att komma till oss, avslutar Marie Stanley.


 

18% rabatt

Som intressent i Nässjö Näringslivs AB har man 18% rabatt på både Freys Hotel och Lilla Rådmannens dagspriser för logi. >> Läs mer här