Freys är mer än hotell

Det är en sak att man har fräscha rum, miljötänk och god service. Men Freys Hotels, Nässjö Näringslivs samarbetspartner i Stockholm, har ett helt batteri av åtgärder i syfte att hjälpa människor på olika plan.

Sedan 18 år tillbaka samarbetar Nässjö Näringsliv AB med Freys Hotels i Stockholm där också Lilla Rådmannen ingår. Här bedrivs verksamheter som lätt kan sammanfattas i orden: ”detta är sannerligen inte bara ett hotell”. Intressenterna i NNAB har tillgång till generösa rabatter på båda hotellen, som är mycket populära hos våra intressenter.

Vi stämde möte med Katarina Olofsson, platschef på Lilla Rådmannen. Det blev naturligtvis ett samtal om fungerande hotell- och konferensverksamhet. Men också om Freys Health Academy som är knuten till verksamheten. Här kan man som gäst ta del av kompetens från exempelvis naprapater. Man kan få samtals- eller ljusterapi och mycket annat. Allt detta utgör exempel på en hotellverksamhet som verkligen vidgat sina ramar och sätter människan i centrum.

I anslutning till Lilla Rådmannen på Rådmansgatan finns nio lägenheter som hyrs ut till företag, samt ett par på Regeringsgatan. Det handlar om välutrustade och fina en-, två- och trerummare.

Katarina Olofsson har 25 års erfarenhet från hotellbranschen. Hon har arbetat tjugo av de åren i Italien och finns sedan ett par år på Lilla Rådmannen som platschef. I intervjun framgår det också att hon också arbetar engagerat med miljöcertifieringen av båda hotellen och har också under en period haft uppdrag som Kvalitetsmanager.
– Det ligger i Freys värdegrund att jobba med människor och då vill vi ha kvalité i alla led. Det är fantastiskt roligt att göra sitt bästa för att bidra till att folk känner att vi bryr oss, sammanfattar hon.