Katy Nails – ny nagelsalong i Nässjö

I måndags öppnade Katy Nails på Rådhusgatan 22 i Nässjö. Här kan man få allt ifrån manikyr med Schellack-lackning till glittriga gelénaglar. ”I framtiden vill vi även erbjuda SPA-pedikyr” säger ägaren Tiep Nguyen.
Tiep Nguyen äger för Katy Nails i Nässjö
Tiep Nguyen i Nässjösalongen.

Katy Nails i Nässjö

Katy Nails i Nässjö

Katy Nails i Nässjö

Katy Nails i Nässjö

Katy Nails i Nässjö

Katy Nails i Nässjö

Mitt i Nässjö City, mellan Nya Josif Tobak och salong Hårtesten, ligger nu Katy Nails. Det är Tiep Nguyen som har öppnat nagelsalongen. Han äger redan två andra salonger, Katy Nails i Helsingborg och Louise Nails i Jönköping. Louise Nails öppnade man i augusti förra året och det var här som idén föddes att starta Katy Nails i Nässjö.
– Vi har många kunder från Nässjö som fixar sina naglar hos oss i Jönköping. Så därför bestämde vi oss för att öppna här så att kunderna slipper åka in till oss, utan istället kommer vi till dem, säger Tiep Nguyen.

Redan vid elva under måndagen fick Katy Nails sin första kund. Därefter kom fyra till under dagen.
– Vi hade även ett par förbipasserande som kom in och var nyfikna på vilka vi var, vilket var roligt, säger Tiep Nguyen.

Vill utöka med fler behandlingar

Utöver manikyr vill man även erbjuda pedikyr i framtiden.
– Dessutom funderar vi på att utöka med fransförlängning och ögonbrynstatuering också, men nu i början så kommer vi att hålla oss till naglar, säger Tiep Nguyen.

”20% rabatt på alla våra behandlingar”

Vidare berättar Tiep Nguyen att man har skapat ett öppningserbjudande för alla kunder som bokar behandling i den nya salongen.
– Fram till den sista mars erbjuder vi 20 procent rabatt på alla våra behandlingar i Nässjö. Så om man vill ha manikyr ska man passa på, säger han.

Salongen kommer att ha öppet under vardagar klockan 10-18 och lördagar klockan 10-15.