”Människors beteenden är centralt i alla organisationer”

Nässjö Näringsliv AB tar pulsen på några av de medverkande vid näringslivsträffen 4 juni. Margareta Carlsson på Atheragram Structura delar sina tankar inför träffen.

20130515_atheragramstructuraHallå där Margareta Carlsson, vad sysslar du med just nu?
– Jag har ett varierat arbete som innefattar såväl seminarium, utbildningar och chefscoaching som nätverkande och styrelsearbete. Den händer mycket och det gillar jag. Den här veckan genomför jag bland annat ett seminarium på tema kommunikation och värderingar med ett gäng chefer, har en uppföljningsträff med en deltagare i ett utvecklingsprogram som jag coachat ett halvår, planerar för arbetsmiljöutbildning nästa vecka och deltar på Mariannelunds företagares nätverkslunch.

Vad kommer du prata om på näringslivsträffen?
– Om vad effektivitet är, vilka områden som berörs om man ska jobba med effektivitet och effektivitet kopplat till människor, tänkte jag. Människors beteenden är centralt i alla organisationer. En stor del av mitt arbete handlar om att arbeta med människors utveckling, ur olika perspektiv, för att på så sätt utveckla organisationer.

Vi har hört att du ska springa maraton, vilken tid siktar du på?
– Haha, jag siktar på att ta mig i mål. Det har legat i bakhuvudet i ganska många år att jag vill springa maraton så nu är jag anmäld till Stockholm Marathon. Målet är att genomföra loppet. Tiden är inte viktig alls. Jag vill utmana mig själv. Det har jag väl alltid gjort, andligt och mentalt, men nu ska jag också göra det fysiskt.

Är du nervös för näringslivsträffen? Eller maraton?
– Nej och nej. Borde jag vara det? Det ska däremot bli kul med båda två!

>>Program och anmälan till näringslivsträffen