Ny Willysbutik succé från första början

Drygt tusen personer vid invigningen: Willys nya butik i Almenäs köpstad kommer att ge stora fördelar för samtliga butiker i området.

Någonstans mellan 1000 och 1200 personer hade samlats när nya Willys invigdes under onsdagskvällen. Det var en dundersuccé, menar butikschef Fredrik Carlsson.
– Det var riktigt, riktigt bra. Vi är mer än nöjda och har fått mycket positiva signaler från kunderna, säger han.

Willys har i och med flytten ett bättre läge, fräschare lokaler och ett nytt butikskoncept.
– Jag tror att vi kommer få ett lyft totalt sett. Vi har alltid varit starka i Nässjö, och nu har vi en pilotbutik med det nya konceptet.

Förutom att säljytan är ökad med 800 kvadratmeter ser dispositionen i butiken annorlunda ut, bland annat med frukt direkt i entrén. Willys ligger nu mitt i Almenäs köpstad vilket innebär ett samlat läge för butikerna.
– Redan från första början har vi velat ha närkontakt med de andra butikerna. Nu kommer vi att hjälpas åt. Handel föder handel, så enkelt är det. När det finns flera olika koncept på området så drar det hit folk. Det ska vara smidigt att handla, man ska helst bara behöva åka till ett ställe.

Vad kommer det nya läget, konceptet och lokalerna att innebära på sikt?
– Vi får en bättre butik, bättre plats. Kunderna får bättre utrymme också, det gör stor skillnad. Det är självklart att det blir en ökad omsättning, avslutar Fredrik Carlsson.


Se bilder från invigningen:

[nggallery id=54]