Patrik Sandstedt Årets Företagare

Patrik Sandstedt tog under torsdagskvällen emot utmärkelsen Årets Företagare av Kommunfullmäktiges ordförande.
Från vänster: Kurt Johansson (Kommunfullmäktiges ordförande), Margareta Carlsson (Företagarna), Patrik Sandstedt (Sandstedt El AB), Claes Johansson (Nässjö Näringsliv AB), Susanne Samuelsson (Företagarna), Bo Zander (Kommunstyrelsens ordförande)

Det var Patrik Sandstedt på Sandstedt El AB som blev utsedd till årets företagare under torsdagskvällen. Priset delades ut vid kommunfullmäktiges sammanträde.
– Det känns himla bra. Det är en stor ära och helt oväntat, säger Patrik Sandstedt.

Förutom i Nässjö finns det expansiva företaget nu representerat både i Jönköping och i Habo. Patrik Sandstedt har stimulerat företagandet i samhället, inte minst genom att agera förebild vid bland annat nyföretagarutbildningar. Dessutom tar företaget varje år emot en praktikant som oftast sedan blir anställd.

Vinnaren utses av organisationen Företagarna, i samarbete med Nässjö Kommun och Nässjö Näringsliv AB.

Hela motiveringen:

”Patrik Sandstedt är en god förebild för företagare och ambassadör för företagare. Han har byggt ett företag med god lönsamhet, där besluten vilar på genomtänkta planer. Periodvis har företagaren tagit in extern kompetens, bl.a. ekonomisk sådan vid företagsförvärv, och personer med olika kompetenser har kompletterat företagets ledningsgrupp i tillväxtarbetet. Företagaren har inte bara en ambition, han genomför även en expansion på flera orter. Nu finns företaget i Nässjö, Jönköping och Habo. Företagaren har breddat sitt kundutbud på ett starkt sätt och har numera inte bara elinstallationer utan även larm, industriservice och tele- och datanät.”

Se bilder från ceremonin

[nggallery id=46]