Rörbolaget i egen fastighet

En stor fastighetsinvestering ger värde åt företaget och bättre logistik – på taklagsfesten firar Rörbolaget med helstekt vildsvin.

Rörbolagets Tommy Ottosson och Ulf Karlsson är på plats i sin nya fastighet i Södergårdens industriområde. För mindre än ett år sedan bestämde de sig för att bygga en egen fastighet för sin verksamhet.
– Det blir dyrare de första åren, men sedan planar det ut. Det är svårt att hyra en lokal som passar alla behov. Rent logistikmässigt blir det en stor fördel, säger Tommy Ottosson.

Genom Nässjö Näringsliv AB:s OneDoor-metod har hela processen flutit på smidigare med lösningar.
– Det har fungerat klockrent med Nässjö Kommun och Nässjö Affärsverk. Det har gått snabbt helt enkelt – det är en person att vända sig till, istället för att ringa runt och jaga folk, säger Tommy Ottoson.

Claes Johansson, vd för Nässjö Näringsliv AB, är glad över satsningen.
– Jag är stolt och glad att de uppnår den här drömmen med sin nya fastighet. Det är oerhört viktigt att våra befintliga företag kan växa, säger han.

Det nya läget innebär att Rörbolaget ligger bättre till i staden. Efter att ha investerat 2,5 miljon i en ny fastighet och arbetat intensivt att färdigställa allt, firar de med en rejäl taklagsfest.
– Det blir helstekt vildsvin, avslutar Tommy Ottosson.