Uniflex arbetar på toppen

År 2013 blev det bästa året hittills för bemanning och rekryteringsföretaget Uniflex i Nässjö, något som deras affärsområdeschef Jonas Löfdahl hoppas kunna toppa i år. 
Från vänster står Jonas Löfdahl, affärsområdeschef och Pernilla Backe, personalansvarig.
Från vänster står Jonas Löfdahl, affärsområdeschef och Pernilla Backe, personalansvarig.

År 2013 var ett riktigt toppår för Uniflex i Nässjö. De växte med sina befintliga kunder och fick nya företagskunder, vilket generade i en ökad omsättning. Det blev deras bästa år hittills sedan deras etablering 2002.
– 2013 blev ett fantastiskt år för oss där vi hade toppnoteringar med antal uthyrda och innan sommaren låg vi på 90 anställda, säger Jonas Löfdahl, affärsområdeschef på Uniflex i Nässjö.

Sedan 2008 har Uniflex vuxit sig starkare på Höglandet. Anledningen till detta tror Jonas Löfdahl är för att de är lokalt förankrade och har en bra kandidatbank.
– Vi är duktiga på att hitta bra arbetskraft till företagen. Vår personalansvariga, Pernilla Backe, har arbetat hos oss i tolv år och hon sitter på en ovärderlig kunskap och är duktig på att hitta bra och kompetent personal. Till sin hjälp har hon även personalassistenten Emelie Hultberg, säger Jonas Löfdahl.

Jonas Löfdahl ser optimistiskt på det nya året och tror att det kan bli ännu bättre 2014. Och visst ser det ljust ut, såhär bra har januari aldrig börjat tidigare för Uniflex i Nässjö. Han berättar att de redan fått nyanställa.
– När 2014 börjar såhär bra känns det som vi kan toppa förra året. Våra prognoser pekar på att 2014 kommer bli ett bra år för svenska industriföretag och om företagen har mycket att göra, har även vi mycket att göra, avslutar Jonas Löfdahl.