24 nyrenoverade lägenheter mitt i centrum

Fastighetsbolag storsatsar – ”behov av fräscha moderna lägenheter i centrala Nässjö”.
24 nyrenoverade lägenheter finns nu i huset som ligger både på Anneforsvägen och Mariagatan.
24 nyrenoverade lägenheter finns nu i huset som ligger både på Anneforsvägen och Mariagatan.

En betydande satsning omfattande 24 topprenoverade lägenheter i centrala Nässjö är precis genomförd. Det är det stockholmsbaserade företaget Husbolaget som är övertygade om att det finns en god marknad. Lägenheterna finns vid Anneforsvägen och Kyrkogatan och är på en, två och tre rum och kök.
– Vi har redan hyrt ut flera av lägenheter, säger den entusiastiske projektledaren Jonas Nyman.

Jonas Nyman är entusiastisk när han kan erbjuda många nyrenoverade lägenheter.
Jonas Nyman är entusiastisk när han kan erbjuda många
nyrenoverade lägenheter.

Lägenheternas ytor varierar från 50 kvm för enrummarna upp till 109 kvm för treorna. Renoveringen av lägenheterna är mycket omfattande med ekgolv och ljusa väggar, stora kök och helkaklade duschrum.
– Det stora intresset för bostadsrättsprojektet på gamla bryggeritomten ett stenkast bort visar att det finns ett behov av fräscha moderna lägenheter i centrala Nässjö, menar Jonas Nyman.

Företaget riktar sig både till folk som pendlar från exempelvis Jönköping till jobb i Nässjö, liksom till den lokala och regionala marknaden med mäniskor som vill flytta från villan till ett mer centralt läge.
– Vi vet ju att ett antal Jönköpingsbor arbetar vid företag i Nässjö. Inte minst inom den expanderande IT-sektorn på höglandet. Här kanske det finns en del som skulle uppskatta att ha fem minuter till jobbet.

Exempel på ett av de ljusa och nyrenoverade köken.
Exempel på ett av de ljusa och nyrenoverade köken.

På samma sätt finns det säkert folk som bor på höglandet, men jobbar i Nässjö, som gärna bor centralt i stan. Det är ju trots allt bara ett par minuter till resecentrum och oavsett om man åker tåg eller bil till exempelvis Jönköping, andra orter på höglandet eller rent av pendlar 50 minuter till Linköping eller Växjö med tåg så ligger ju Nässjö mycket bra till.

Det blir lägenhetsvisning den 25-26 oktober mellan 12.00-16.00. Mer information om bolaget finns på www.boinassjo.se