Ahlsell invigt – ”tror på en succé”

Under onsdagen den 16 september invigde Ahlsell sin butik i Nässjö. Rusning från första början – ”funnits ett behov under en lång tid”, säger försäljningschef Martin Eckervad.

Nu är Ahlsells nya butik på 1200 kvadratmeter invigd vid Sörängsrondellen i Nässjö. Vid sju på morgonen slog butiken upp portarna och många människor strömmade in till den nalkande frukostbuffén.
– Det har varit fler besökare än förväntat, säger butikschef Peter Lindemann.

Den nya butiken är en fullsortimentsbutik som erbjuder professionella användare varor och kringtjänster inom produktområdena VVS, El, Verktyg & Maskiner, Kyl, Bygg, VA och personlig skyddsutrustning.
– Vi anpassar oss efter kunden. Om kunden använder en vara frekvent ska det finnas på hyllan. Andra varor som kunden beställer finns för avhämtning klockan sju nästa morgon, säger Peter Lindemann.

Martin Eckervad, försäljningschef för Ahlsell i regionen, tror att butiken i Nässjö är helt rätt ur ett strategiskt perspektiv.
– Det har funnits ett behov av en sådan här butik i Nässjö under en lång tid och vi har sett det som en marknad som vi vill in på. Det är ett fantastiskt bra läge, strategiskt bra för både våra kunder och för dem som arbetar här. Det är ett område som expanderar här runtomkring så jag tror på en succé, helt klart, säger han.

Initialt kommer tre personer att arbeta heltid i butiken, som är den femtonde Ahlsell-butiken i regionen. Även en innesäljare inom VVS kommer att finnas i lokalen.
– Det kan nog bli fler på sikt, säger butikschef Peter Lindemann.