All time high för Atteviks i mars

Under mars månad sålde Atteviks fler bilar än under någon annan månad under dess 70-åriga historia: 1014 stycken. På den nya anläggningen i Nässjö säljer man fler bilar än man gjorde i Eksjö och Nässjö sammanlagt under motsvarande period förra året.

20150415_atteviks

Det går bra för Atteviks – bättre än någonsin. Under mars månad sålde man 1014 nya och begagnade bilar, vilket är det högsta antalet under en månad någonsin. Dessutom slog man omsättningsrekord under det första kvartalet.
– Det är en bra bilmarknad i Sverige just nu. Såhär långt har 2015 varit ett fantastiskt bilår och våra märken – Volkswagen, Seat, Audi, Skoda – tar marknadsandelar. Men inte minst beror det på våra säljare, vi har aldrig i vår historia haft så duktiga säljare. Om man jämför med fotbollens värld anser vi att vi har Real Madrid som säljarlag, säger Dan Jonsson, vd Atteviks.

Dan Jonsson, vd Atteviks.
Dan Jonsson, vd Atteviks.

Under nästa vecka levererar Atteviks 21 Volkswagen Caddy till Småländska Städ AB. Leveransen sker från Atteviks nya anläggning i Nässjö. Sedan invigningen i december har Nässjöanläggningen varit en framgångssaga.
– Hittills har vi sålt mer från den anläggningen än vi gjorde från våra två anläggningar i Nässjö och Eksjö i fjol. Detsamma gäller omsättningen på verkstadsdelen, säger Dan Jonsson.

Med färska rekord i ryggen blickar nu företaget framåt mot nya segrar.
– Det känns kul. Det känns som att ”nu har vi gjort det, nu ska vi göra nästa”. Det är väl så det känns när man har vunnit något, att man vill vinna igen, avslutar Dan Jonsson.