Årets företagare i Nässjö är utsedd

Det var makarna Jonas och Lena Svensson från LG Collection som fick ta emot den ärofyllda utmärkelsen Årets företagare i Nässjö.
Från vänster står Rolf Johansson, representant från Företagarna, prismottagarna Jonas och Lena Svensson från LG Collection och kommunfullmäktiges ordöfrande Kurt Johansson.

Idag under seneftermiddagen prisades de båda makarna Jonas och Lena Svensson under kommunfullmäktiges sammanträde. De blev utsedda till Årets företagare och de båda makarna är mycket glada över att få ta emot utmärkelsen.
– Vi känner stor glädje och ödmjukhet över att få denna utmärkelse! En glädje vi delar med alla våra kunniga och goda medarbetare, säger Jonas Svensson, VD på LG Collection.

Makarna har varit goda ambassadörer för näringslivet i Nässjö och med deras goda ledarinsats har LG Collection kunnat växa kraftfullt även när samhällets trender har förändrats. Båda är ägare för LG Collection som producerar skräddarsydda bänkskivor till bland annat kök och badrum.

Under sammanträdet medverkade ordföranden Kurt Johansson från Kommunfullmäktige, Rolf Johansson som är representant för Företagarna, Claes Johansson VD på Nässjö Näringsliv och flera. Efter utdelningen firades utdelningen med kaffe och tårta.

Motiveringen till Årets företagare lyder:
”Företagarna är goda ambassadörer för näringslivet i Nässjö och sätter regionen på kartan. Genom makarnas ledarskap har företag kunnat växa kraftfullt även när samhällets trender förändrats.
T.ex. när kunderna ställt krav på förnyade produkter. Att kunna navigera och utveckla på ett innovativt sätt har varit nödvändigt. Detta har uppskattats av såväl leverantörer som olika kundgrupper.”