Årets modekedja i Nässjö

I år fick Lindex den stora äran att ta emot utmärkelsen ”Årets modekedja” på Habits modegala. 

Catarina

Den femte november blev Lindex utsedd till årets modekedja på Habits modegala i Stockholm. En tävling och gala som arrangeras av modefacktidningen Habit Sko och Mode, vars syfte är att prisa, uppmärksamma och stimulera branschen och dess aktörer. Tävlingen består av 13 olika kategorier och i varje kategori utser juryn tre finalister, där vinnarna sedan utses på galan. I år tävlade Lindex i kategorin ”Årets modekedja” mot Carlings och MQ, och vann.
– Vi är jättestolta över att ha vunnit den här utmärkelsen. Det är väldigt stort för oss, särskilt med tanke på att vi tävlade mot två tuffa konkurrenter, säger Catarina Borg Karlsson, butikschef på Lindex.

Just nu råder en feststämning hos Lindex. Personalen har firat vinsten med tårta och dryck, och nu över helgen firar de vinsten med sina kunder genom ett erbjudande.
– Varje kund som handlar för trehundra kronor får en värdecheck på hundra kronor, säger Catarina Borg Karlsson.

Samtidigt som Lindex firar vinsten, invigde Gallerian Loket igår sina rulltrappor mellan våningarna. Lindex har nu haft lokaler där i två år, och Catarina Borg Karlsson berättar att flytten haft en positiv inverkan på butiken.
– Nu när de har öppnat rulltrapporna tror jag att det bara kommer bli ännu bättre. För nu har vi inte bara förbindelse med Rådhusgatan utan även med övervåningen, säger Catarina Borg Karlsson.

Det här var andra gången Lindex vann utmärkelsen ”Årets modekedja” på Habits modegala sedan 2009. Samma år vann de även utmärkelsen ”Årets inredningskoncept”.