Bli medlem i Kontakt Nässjö

I företagsnätverket Kontakt Nässjö skapas fler affärer med hjälp av varandras kontakter.

20131114_kontaktnassjo

Vi befinner oss på Träcentrum tillsammans med medlemmarna i Kontakt Nässjö. Det bjuds på lunch samtidigt som varje medlem får presentera sig. De berättar om sina företag och vilka kontakter de skulle ha nytta av. Sara Lindberg från Friska Arbetsplatser och Per-Erik Erixon från Fortner håller i varsin längre presentation. Vi får veta mer om deras företag och får tid att ställa frågor.

Ordförande Alf Nilsson leder mötet framåt och läser upp nästa punkt på pappret. Beslut tas som när nätverket ska ha en besöksdag för de som är intresserade av att bli medlemmar. Den fjärde mars bokas. När frågestunden har avslutats ger sig ordförande Alf Nilsson i kast med övriga punkter på programmet och ett antal beslut fattas innan deltagarna beger sig tillbaka till sina verksamheter med nya tankar och idéer.
– I Kontakt Nässjö ges möjligheten att få nya kunder och framförallt nya affärskontakter, säger Marthina Knutsson, sekreterare.
– Man får även träffa intressanta människor som delar med sig av sina erfarenheter som man själv kan utvecklas av, säger Bernd Lindemann, webbansvarig.

kontakt-nassjoIdag har Kontakt Nässjö 27 medlemmar, en siffra som de hoppas kommer att öka. Nätverket träffas första tisdagen i månaden från klockan 13.00 till 14.30 och är till för små som stora företagare och anställda.
– Vi vill att alla ska få vara medlem, men om en person konkurrerar med en som redan är medlem i Kontakt Nässjö, måste medlemmen godkänna att den vill ha med en konkurrent, säger Alf Nilsson.

För att bli medlem får man ansöka till en av styrelsemedlemmarna genom att ringa eller mejla. Kontaktuppgifterna ligger uppe på hemsidan. Kostnaden är 1000 kronor per år, om man är medlem i Nässjö Näringsliv, annars kostar det 1200 kronor.
– Vi vill att nya medlemmar ska känna sig väl omhändertagna och därför får nya medlemmar en så kallad fadder som tar hand om en, säger Bernd Lindemann.

Läs mer på: www.kontaktnassjo.se