Freys Hotels satsar vidare

Vid Freys Hotels i Stockholm har Nässjö Näringsliv AB:s intressenter fina rabatter. Freys satsar vidare med nya rum.
Interiör från Anders Läcks rum. En fröjd både för ögat och sinnet.
Interiör från Anders Läcks rum. En fröjd både för ögat och sinnet.

Freys Hotels, NNAB:s samarbetspartner (sedan 15 år) vid Bryggaregatan i Stockholm är inte rädd för att ta nya grepp. Under många år har man sett till att turerna med hotellets hissar har försetts med information om väder, vind och dagens nyheter. Under hösten har man dekorerat hissarna med gamla foton. Bland annat om hästen Frey som namngivit hotellet. Medan hissturen pågår kan man höra hotelldirektören Annika Tell berätta om hotellets historia.
Det gäller att passa på!

En stor del av året finns det möjligheter att ät mat och umgås vid Belgo Bar som är integrerat med Freys Hotel.
En stor del av året finns det möjligheter att ät mat och umgås vid Belgo Bar som är integrerat med Freys Hotel.

Med anrika traditioner i botten satsar man friskt vidare. Tre nya rum har tillkommit och försetts med namn från personer som påverkat hotellets historia: löjtnanten Carlberg, direktören Liljedahl samt direktören Anders Läcks rum. Rummen har fått en mycket tilltalande utformning.
– Samtidigt håller vi på med renovering av våra standardrum som görs än mer hemtrevliga i ljusa färger. Vi byter sängar och ser till att inredningen stämmer med vår slogan – Freys, where the heart is, berättar marknadschef Tiina Kalpa.

Hotellet har 12 personligt inredda konferensrum som rymmer från 2-50 deltagare. Mycket populärt.

NYTT PÅ RÅDMANNEN
Vid systerhotellet Lilla Rådmannen på Rådmansgatan 67 har frukostmatsalen renoverats och bland annat försetts med helt nytt golv. Dessutom renoverar man hotellets 11 lägenheter. Hotel Bakfickan, precis intill, stängs för att renoveras under perioden 1 december 2013 till 30/4 2014. När Hotel Bakfickan öppnas igen kommer det att utgöra en del av Lilla Rådmannen som därmed får 62 rum och ett nytt konferensrum.

VÄLGÖRENHETSARBETE

Hotellet har utsikter åt alla tänkbara vädersträck. Här mot Vasagatan där med gamla posthuset till vänster.
Hotellet har utsikter åt alla tänkbara vädersträck. Här mot Vasagatan där med gamla posthuset till vänster.

Freys fortsätter också med sitt välgörenhetsarbete genom att bjuda in behövande från Ersta Diakonis fina verksamheter utsatta kvinnor med barn, hemlösa och sexuellt utnyttjade tjejer i åldern 13-17 år. I år kommer gästerna på julafton, äter gott julbord med julklappsutdelning sover skönt och avnjuter hotellets goda frukost. Hela hotellet sjuder av julstämning. Både Lilla Rådmannen och Freys har öppet hela julen.

25-ÅRSJUBILEUM
Freys fyller 25 år den 6 juni nästa år. Det firar man med en rad extraerbjudanden varje månad.

ERBJUDANDE
De 350 företag och intressenter som är med i Nässjö Näringsliv AB har 18 procents rabatt på dagspriserna på Freys Hotel och Lilla Rådmannen. Vid bokning, ange koden NAS.