Bodafors Elektriska till Nässjö och Jönköping

Efter snart ett halvår i Nässjö börjar Bodafors Elektriska få fotfäste i staden – och siktar vidare mot Jönköping.

Bodafors Elektriska

I april flyttade Bodafors Elektriska sitt kontor från Bodafors till Nässjö som ett strategiskt drag för att komma närmare kunderna. Ägarna Håkan Särenborg och Mikael Johnsson börjar bli varma i Nässjökläderna och arbetar långsiktigt vidare med att även inta marknadsandelar i Jönköping.
– Anledningen att vi flyttade är att vi vill utveckla vårt företag på Höglandet och även i Jönköping. Vår målsättning är att vi ska vara mellan åtta och tio anställda, idag är vi sex stycken, säger Håkan Särenborg.
– För att få den tillväxt vi önskar så bör vi vara placerade i Nässjö och Jönköping, säger Mikael Johnsson.

Från Industrigatan i Nässjö har Bodafors Elektriska nära till det mesta. Bland deras kunder finns industrier, fastighetsföretag, byggföretag och privatpersoner. De hanterar alla typer av elinstallationer.
– Konkurrensen är jättetuff så det gäller att vara på tå hela tiden, att göra rätt. Och det är något vi trycker på, att vi vill leverera kvalitet, det är vi noga med. Vi är så effektiva och kostnadsmedvetna som möjligt för kundens bästa. Det handlar inte bara om att sälja elinstallationer utan en funktion till kunden. Vi vill upplevas som en av de aktörer på Höglandet som säljer bäst kvalitet till rätt pris, säger Håkan Särenborg.

När Särenborg och Johnsson tog över företaget för tre år sedan omsatte de 2,5 miljoner. Idag omsätter Bodafors Elektriska 8 miljoner, mycket tack vare att man breddat sitt geografiska upptagningsområde. Nästa steg är Jönköping.
– Under 2014 kommer vi jobba hårt med att etablera oss i Jönköping och vår målsättning är att vi skall ha 2-3 montörer verksamma i den regionen innan 2015. Vi har bestämt oss för vilken nivå vi vill ligga på, vi vill vara en stabil partner till våra kunder och ett stabilt företag med anställda som växer i ansvar, avslutar Håkan Särenborg.