Öppet hus visar BINABS bredd

På torsdag 26 september mellan kl. 10 och 14 håller BINAB öppet hus – ledande varumärken presenteras.

Per Eriksson och Leif Bäckman

Representanter från Nilfisk Alto, Top Swede och Oerlicon kommer att finnas på plats när BINAB håller öppet hus på torsdag. De tre tunga varumärkena inom högtryckstvätt, arbetskläder och svetsning drar sannolikt minst lika många besökare som de utlovade gratisburgarna.
– Vi riktar oss till professionella kunder, det vill säga industrin och medvetna konsumenter. Det är ett sätt för oss att visa upp vår bredd. Det är många som kommer in här och säger ”oj, har ni sånt också”. Vi är väldigt, som vi upplever det själva, breda i förhållande till den lilla ytan vi har, säger Per Eriksson.

BINAB är en leverantör till industrin, vilket innebär att de har ett sortiment som spänner från svetsar till såväl verktyg som gasol. De har på senare tid även börjat sälja emballeringsmaskiner av märket ASM.
– Leifs kunskap är en stor styrka, han har väldigt god förmåga att ge rådgivning kring olika typer av maskiner, säger Per Eriksson.

BINAB grundades 2008 och under några år drev Leif Bäckman företaget själv. Per Eriksson kom in för ett och ett halvt år sedan, vilket avsevärt förenklade bemanningen av butiken.
– Man lär sig av varandra. Vi är ju två nyfikna själar och det gör att man klättrar på kunskapsstegen, säger Leif Bäckman.
– Han är duktigast på att skruva och jag är duktigast på att tjöta, säger Per Eriksson när han beskriver rollfördelningen.

Att Leif Bäckman är skicklig på att ”skruva” finns det papper på. BINAB är nämligen auktoriserad serviceverkstad för Nilfisk Alto. Men även andra varumärken servas regelbundet i lokalerna och de är Höglandets självklara serviceställe för såväl svetsar som högtryckstvättar. På torsdag kan du stifta närmare bekantskap med såväl skruvaren som pratkvarnen på Brotsabogatan 3 i Nässjö.


Öppet hus BINAB
Datum: Torsdag 26 september
Tid: Kl. 10.00-14.00
Plats: BINAB (Bäckman Industripartner i Nässjö AB), Brotsabogatan 3, Nässjö