DWdesign satsar på företagslösningar

DWdesign fotograf och reklambyrå har fått större lokaler och satsar på helhetslösningar för både nystartade företag som väletablerade.

Den nya lokalen har inretts för kreativa möten. På bild ser vi Victor Petersson (till vänster) och Daniel Viktorsson (till höger).

Daniel Viktorsson i studion och Ronny Lukassen från Bjursells blir porträtterad.

Sedan många år tillbaka har DWdesign haft sin fullutrustade fotostudio på Centralgatan i Nässjö och nu har de utökat lokalen genom att även ta över den delen som tidigare har varit ett bageri. Samtidigt fick presentbutiken Det lilla extra, som drivs av Pernilla Samuelsson, flytta in.

– Nu satsar vi i större utsträckning och med det vill vi säga att vi kan vara en totalleverantör av allt som kan röra ett företags marknadsföring. Med bred erfarenhet inom marknad på flera olika företag kan vi på DWdesign fungera som en extern resurs för företag, berättar Daniel Viktorsson.

Tar emot fler kunder

Daniel Viktorsson driver DWdesign sedan nio år tillbaka. Han började sin bana med att fotografera produkter inom tillverkande industri. Han fick också möjlighet att arbeta som marknadsansvarig vilket ledde honom till att starta eget företag.

På DWdesign finns också Victor Peterson som har en högskoleexamen i Grafisk design och webbutveckling. Med en till person på företaget har man nu utrymme att öka antalet kunder.

– Vi åker gärna ut till våra kunder för att exempelvis fotografera produktionen eller personalen, säger Daniel. Vi tycker det är väldigt roligt att arbeta i olika miljöer!

En helhetsleverantör för alla

Hos DWdesign finns inga för små eller för stora kunder. Arbetet anpassas efter kundernas behov och det kan vara allt från att ta hand om flödet i sociala medier, skapa annonser eller ta fram en helt ny grafisk profil. De kan också arbeta fram hela kampanjer, gå in som stöd i specifika projekt eller bygga nya webbplatser.

– Eftersom vi finns i Nässjö och både jag och Victor värnar om vår stad tycker vi det är extra roligt att få jobba med företag i kommunenen, säger Daniel och Victor håller med men tillägger att de också har många kunder från andra delar av landet.

– De är inte mindre viktiga för det och vi reser gärna om det skulle behövas, avslutar Daniel.