Nilssonsblommor.se – inredning och unika blomsterbud i ny webbutik

Idag öppnade Nilssons Blommor sin nya webbutik, komplett med läcker inredning och blomsterbud med egna, unika binderier.

Nilssons Blommor

Nilssons BlommorMarie Ekelund på Nilssons Blommor är flerfaldigt prisbelönt för sin innovativa marknadsföring. Nu startar hon en ny webbutik – komplett med inredning, blomsterblogg och förmedling av buketter och binderier.

Nilssons BlommorDe populära krukorna från danska Bergs Potter finns förstås i nätbutiken nilssonsblommor.se

Nilssons Blommor

Nilssons BlommorErnst Kirchsteigers inredningsmärke ”Ernst” är superpopulärt och en alldeles självklar del av utbudet hos Nilssons Blommor – både i butiken och på nätet.

Nilssons Blommor i Nässjö har länge varit ett populärt utflyktsmål på Höglandet. Nu tar ägarinnan Marie Ekelund nästa steg och gör det härliga sortimentet tillgängligt i en ny webbutik: nilssonsblommor.se.

– Jag har funderat på en webbshop länge och nu känns det verkligen att det är dags. Sättet att göra affärer har förändrats så mycket och jag tror att jag som florist och butiksägare måste kunna möta mina kunder i flera olika kanaler, säger Marie Ekelund som vid det här laget är flerfaldigt uppmärksammad för sitt nytänkande inom evenemang och marknadsföring. 2013 utsågs Nilssons Blommor till Årets handlare av Interflora och 2017 kröntes hon som Årets företagare i Nässjö kommun.

Egna binderier med bud

Den nya webbshopen omfattar stora delar av sortimentet i den fysiska butiken och fylls på efter hand. Här finns det möjlighet att köpa vackra inredningsdetaljer från bland annat Ernst och Bergs Potter, men man kan också beställa blomsterbud med buketter och binderier i Maries och hennes kollegors unika design. Den som gärna vill ha ett blombud utöver det vanliga ”blommogramsortimentet” gör alltså klokt i att handla här.

– Vi levererar själva i närområdet och ordnar även leveranser på andra orter, berättar Marie som tycker att upplevelsen är det viktiga, både i den fysiska butiken och webbutiken. Det ska kännas nära, unikt och personligt.

Poppis bland företag

Webbutikens målgrupper är både privatpersoner och företag. Marie har märkt att många företag uppskattar att kunna göra sina beställningar av blomsterbud, dekorationer och företagsblommor på nätet för att sedan hämta dem i butiken alternativt få dem levererade till valfri adress.

– Som företagare uppskattar man att det går snabbt och lätt, samtidigt som man vet vad man får. Men man behöver inte lägga tid på att besöka butiken eller att sitta i telefon.

I anslutning till webbutiken kommer Marie också att blogga och dela med sig av inspiration – räkna med allt från vackra binderier och läckra inredningsdetaljer till praktiska tips och växtlära.

– I webbshopen kan du också hitta specialerbjudanden, så det lönar sig att titta in regelbundet!