ER Bil expanderar

ER Bil i Nässjö/Vetlanda har lagt ett mycket framgångsrikt 2016 bakom sig. Man säljer flest Honda-bilar i hela Sverige. Samtidigt expanderar med 1250 kvm nya ytor i Nässjö och bygger till även i Vetlanda.
Kjell Karlsson, VD för ER Bil, ser tillbaka på ett mycket framgångsrikt 2016. Han tror att 2017 kommer att bli minst lika bra. Många nyheter är på gång.
Kjell Karlsson, VD för ER Bil, ser tillbaka på ett mycket framgångsrikt 2016. Han tror att 2017 kommer att bli minst lika bra. Många nyheter är på gång.

Det är rejält drag och gott om positiva nyheter hos ERbil i Nässjö/Vetlanda. Tillbyggnaden om 1250 kvm artar sig väldigt bra. Nu pågår arbete för att bland annat ställa i ordning två nya tvätthallar och ett skadecenter.

Försäljningen av Honda kan knappast gå bättre eftersom man säljer flest i hela Sverige. Samtidigt har försäljningen av Fiat transportbilar satt nytt rekord. Nästa i förbigående berättar VD Kjell Karlsson att man i samband med nybyggnationen installerar en speciell linje som skall ta hand om Fiats husbilar.
– Det är korrekt att vi inte jobbat med husbilar tidigare, men vi har helt enkelt kommit på att det är en bra idé, berättar han i samband med vår intervju.

Goda nyheter är också att samarbetet med Avis har inneburit att man tagit hem en order som innebär att man hyr ut bilar till regionens sjukhus och lasarett i bland annat Nässjö, Eksjö, Vetlanda och Sävsjö.

Trots all ny byggnation räcker utrymmena inte till. Bilhallen kommer att byggas ut med ytterligare 500 kvm. Men det dröjer ett par år. Klokt nog tar man ett steg i taget.