Europcar satsar på transportbilar

Nu har Europcar breddat utbudet med transportbilar. Dessa finns att hyra i några av deras 135 stationer och en av dem är stationen i Nässjö.

20140514_EuropeCar_artikelbild

Europas största hyrbilsbolag har nu satsat på transportbilar. Dessa rullar nu i vårt avlånga land ifrån den minsta storleken med en lastvolym på 3,2 kubikmeter till den största storleken på 18,6 kubikmeter. Med andra ord skulle man kunna transportera 232 flyttlådor om man skulle behöva.
– Vi har under en längre tid fått förfrågningar om vi inte hyr ut transportbilar. Så att satsa på transportbilar har varit ett naturligt steg i att möta kundens behov och nu hoppas vi på att folk blir medvetna om att vi ökat utbudet så att de kan ta del av den här möjligheten, säger Tomas Atting, stationschef på Europcar i Nässjö.

Förutom transportbilar hyr Europcar även ut personbilar. Tomas fortsätter med att berätta att det finns många fördelar med att hyra bil hos just dem.
– Vi har garantier som ingen annan har. Bland annat har vi 45-minuterssgarantier, om någonting händer på vägen som gör att man inte kan färdas vidare med bilen man har hyrt, lovar vi att presentera en lösning inom 45 minuter från det att kunden tar kontakt med oss, säger Tomas.

En lösning kan vara att kunden får en ny hyrbil. Andra lösningar kan vara en övernattning på hotell i väntan på den nya bilen eller en taxiresa. Om inte en lösning skulle presenteras inom 45 minuter bjuder Europcar på ett hyresdygn.

Det är inte bara transportbilar Europcar har börjat satsa på. Under senaste tiden har de börjat satsa ordentligt på elbilar också. Satsningen har Nässjö startat upp tillsammans med Stockholm och flera kommuner har visat intresse för den.Europcar har inlett
ett samarbete med Nässjö Näringsliv AB där alla NNAB:s medlemmar får ta del av ett erbjudande på hela Europcars sortiment på Hyrbilar, läs mer här!