Flera nya intressenter under hösten

Många företag vill vara med och skapa ett fantastiskt näringslivsklimat i Nässjö – flera nya intressenter i Nässjö Näringsliv AB.

20141217_intressenter

Nässjö Näringsliv AB välkomnar elva nya företag som tillkommit som intressenter under hösten. Det totala antalet intressenter uppgår till cirka 350 stycken.
– Det är glädjande att flera nya företag upptäcker fördelarna med att vara med och tillsammans bygga, som vår vision säger, en expansiv kommun med ett fantastiskt näringslivsklimat. Det är endast tillsammans med alla dessa engagerade företagare som vi kan förverkliga vår vision, säger Claes Johansson, vd Nässjö Näringsliv.

Förutom att vara med och bygga ett starkare Nässjö har man som intressentföretag tillgång till rådgivning och kontaktytor inom allt från fastigheter till verksamhetsutveckling. Dessutom har intressenter rätt till ett stort antal erbjudanden och rabatter gällande såväl hotell och utbildning, som marknadsföring, juridik och mycket annat.

Atteviks, som alldeles nyligen invigt en ny bilanläggning för 100 miljoner kronor i Nässjö, är ett av de intressentföretag som har upplevt support från Nässjö Näringsliv AB.
– Vi bedriver verksamhet på sju orter i Småland och Nässjö Näringsliv AB håller helt klart världsklass och ger oss i Nässjö stora möjligheter till att växa. Genom deras försorg så känner vi oss välkomna i Nässjö, säger Dan Jonsson, vd Atteviks.

Höstens nya intressentföretag är en blandning från olika branscher:

Acconia – rekryteringsföretag med fokus på chefer och ledare som arbetar under begreppet AUBA – anställa, utveckla, behålla, avveckla.

Work System – Forserumsbaserat företag som med stark tillväxt utvecklar och säljer serviceinredningar till transportbilar.

JRL Industriteknik – erbjuder tjänster inom maskinbearbetning, svetsning och montering.

Itkett AB – tjänsteföretag som erbjuder webbaserade lösningar för att skapa hyreskontrakt och bilagor för uthyrning av bostäder och lokaler.

NJN Group AB – fastighetsbolag som nyligen renoverat 24 hyreslägenheter vid Anneforsvägen/Mariagatan.

Emåns Ekomuseum – Nässjö kommuns enda brunvita besöksmål med museum, konferensmöjligheter och utställningar nära en naturslinga och Emåns källa.

Ravn Bane AB – danskt järnvägsföretag som nyligen etablerat sig i Nässjö. Förser branschen med signal-, kontaktlednings- och bantekniker liksom maskinoperatörer och lokförare.

Pär Aronsson Konsult AB – konsult inom bland annat mark och fastighetsexploatering.

Garpheden Holding AB – senior advisor inom styrelse-, ekonomi- och ledningsfrågor samt investeringar i fastigheter.

Nässjö Spoltjänst AB – utför spolning av avlopp och dagvattenledningar.

Panacea AB – utveckling av HR-tjänster samt stöd i att hitta rätt finansiering/EU-bidrag.


Vill du veta mer om vad det innebär att vara intressent i Nässjö Näringsliv AB? Se hur vi kan möta dina behov och tillsammans utveckla kundvärden i denna broschyr (pdf)