Han håller reda på Nässjö Business Park

Sedan 2006 har Wiktor Werneskogs roll på Nässjö Business Park skapat mervärde för hyresgästerna.

Wiktor Werneskog

Nässjö Business Park skulle vara fattigt utan Wiktor Werneskog, som håller koll på det mesta i fastigheten – från posten till låsbyte och allt däremellan. En riktig fixare, med andra ord.
– Jag är alltiallo för Fortner, det företag som är fastighetsägarens förlängda arm, säger Wiktor Werneskog.

Men det är inte bara Fortner som kan dra nytta av Werneskogs bredd. I byggnaden sitter ett 15-tal företag som alla har möjlighet att få hjälp med praktiska göromål – kaffemaskiner, disk, med mera.
– Jag har kontinuerlig kontakt med Wiktor och han är en oerhörd resurs för Nässjö Business Park där många nystartade företag förlägger sina verksamheter. Inte minst dessa nya företag behöver allt stöd de kan få för att få sina verksamheter att rulla. Han har varit en stor hjälp när det gäller att göra i ordning kontoren inför nyinflyttningar – byta lås, städa ur rummen och så vidare, säger Peter Johansson, ansvarig för företagsinkubatorn i Nässjö Business Park.

I en kontorsmiljö är det mycket med det jordiska. Papper ska makuleras, utskick ska göras, skyltar ska sättas upp, tas ned och så vidare. Att ha Wiktor Werneskog på plats ger företagen möjlighet att öka fokus på sina kärnverksamheter. Och han ser till att det är ordning och reda i fastigheten. Just nu är det mycket information som ska hanteras.
– I och med att det är en del nyinflyttade företag så gäller det att hålla informationstavlorna uppdaterade, så att man hittar rätt när man gör ett besök på något av företagen, säger Wiktor Werneskog.

Varje dag mellan klockan 9-12 finns Wiktor Werneskog tillgänglig som ett stöd till dem som behöver ett handtag på Nässjö Business Park.