Höga betyg till Lean-nätverk

Nätverket Lean på Höglandet har haft sin första träff och en utvärdering bland deltagarna visar att nätverket är en succé från start.
Leyla Is leder nätverket ”Lean på Höglandet”, som syftar till att lyfta fram olika aspekter av förbättringsarbete i hela verksamheten.

På en skala 1-4 får nätverket 3,46 i snitt av deltagarna. På påståendet ”nätverket motsvarar mina förväntningar” blev genomsnittet 4,0 – det vill säga full pott.
– Det är mycket positivt. Det är ett tecken på att det funnits behov av ett liknande forum och att det är rätt koncept. Deltagarna får en kombination av teoretisk kunskap, erfarenhetsutbyte, case, diskussioner, övningsexempel. Fler ansluter sig hela tiden. Det man uppskattar tror jag är att det inte bara är en traditionell nätverksträff utan att man får aktivt arbeta med att visualisera förbättringar på arbetsplatsen, säger Leyla Is som leder nätverket.

Nästa träff äger rum den 13 november hos Skeppshults Press & Svets AB. För mer information om Lean på Höglandet, kontakta Leyla Is: info@leylais.com alt 073-7057094.