”Hotellen skall rulla – och allt det andra också”

Ola Nordlund, försäljningschef inom Rasta-gruppen, som bland annat driver Grand Hotel Opera i Göteborg och Grand Hotel Garden i Malmö har sällan en lugn stund. Men det trivs den alerte smålänningen med. Båda hotellen ger förmånliga rabatter till intressenter i Nässjö Näringsliv AB.
Ola Nordlund. Alert försäljningschef.

Vi fångar Ola Nordlund på väg mellan några uppdrag i Göteborg. Under några minuters samtal får vi koll på att allt är ungefär som vanligt, med andra ord; full fart framåt.

Grand Hotel Opera, som ligger centralt vid Drottningtorget i Göteborg, har en verksamhet som sjuder av liv. Grand Hotel Garden i Malmö, som Rastagruppen köpte för något år sedan, har rustats upp och utvecklas bit för bit. Intressenter i Nässjö Näringsliv AB som vill ta del av specialrabatten som vi utverkat går bara in på rubriken ERBJUDANDEN på vår hemsida där man klickar på exempelvis Grand Hotel Opera så ser man lätt hur man kan gå vidare.

Ola Nordlund har många strängar på sin lyra. Han behöver vara stresstålig med tanke på glimtar av det han berättar i vårt bifogade filminslag. Att exempelvis samarbeta med Volvo och få in 50 lastbilar på Ullevi, fixa logistiken kopplat till finnkampen, ha allt på topp inför en av årets stora travdagar på Åby och samarbeta med Guldfågeln Arena i Kalmar – det kräver sin man.
-Vi sysselsätter stundtals flera hundra personer. Som ett exempel kan jag nämna konserterna med Bruce Springsteen på Ullevi. Där skulle sammanlagt 120 000 personer kunna trivas under de två konserterna. Då räcker det inte med att hålla sig med en korvgubbe, skrattar Ola.

Så utväxlar den alerte smålänningen några ord med receptionisten på Grand Hotel Opera. En ny konferens är på gång. Det gäller att alltid vara laddad.

Intressanta hemsidor
Göteborg: www.grandhotelopera.se
Malmö: www.grandhotelgarden.se

Fler bilder

Exteriör Grand Hotel Opera.

 

Glada miner vid konferens på Grand Hotel Opera.

 

Receptionen vid Grand Hotel Garden i Malmö.