Hon öppnar Yoga- och massagestudio i Nässjö

På Stortorget i Nässjö har yogaläraren och massageterapeuten Alexandra Schlierf flyttat in sin studio. På söndag håller hon i öppet hus och hon välkomnar alla att komma dit.
Yoga
Alexandra Schlierf i sin nya studio på Stortorget 1 i Nässjö.

TimeOut är namnet på den nya Yoga- och massagestudion som Alexandra Schlierf öppnar i stan. Studion fanns tidigare i Bodafors, men då hade den bara inriktning på yoga. I samband med flytten bestämde sig Alexandra för att utveckla verksamheten med massage.
– Förutom att studion kommer att fyllas med yogapass och massagetimmar hoppas jag att den också blir en plats för människor att mötas. Att man kanske stannar kvar efter ett yogapass och samtalar med andra och dricker te, säger Alexandra.

Alexandra är utbildad yogalärare och massageterapeut från Tyskland. I Tyskland har hon länge utövat sina yogatalanger, men det var inte förrän hon flyttade till Sverige som hon bestämde sig för att starta eget.
– Jag har bott i Sverige i tre år nu och när jag kom hit kände jag att det var dags att starta eget. Att det hamnade här i Nässjö var för att jag trivs väldigt bra här. Jag kan se att den här staden växer och där vill jag vara med, säger Alexandra.

På söndag mellan klockan 14.00 och 17.00 har Alexandra öppet hus och hon välkomnar alla att hälsa på. Hon berättar att man har chans att vinna gratis massage eller att få gå på yogapass gratis i en hel månad.
– Jag har flera olika sorters yogapass. Bland annat har jag Flow-Yoga som är lite som att dansa och Power-Yoga där man tränar styrka och balans. Mina pass passar alla, nybörjare som avancerad, säger Alexandra.

Alexandra håller inte bara i gruppass, utan även i enskilda som privata pass. Dessutom har hon planer på att i framtiden samarbeta med andra inom branschen som är extra duktiga inom ett område.
– Till öppet hus har jag bjudit in två av mina arbetskollegor som ska berätta bland annat om massage och akupunktur. Förhoppningen är att jag ska kunna erbjuda mycket mer än bara yoga och massage i framtiden, avslutar Alexandra.

>Studions hemsida