Hos Itkett existerar inga väntetider

Support ska man få samma dag som man ber om det, menar Itkett AB – ett företag som driver en webbaserad tjänst för att skapa kontraktsmallar för fastighetsbranschen.

Det är inte alla som har ett kontor ute i Spexhult med sjöutsikt, men det har Anders Burman, VD och ägare för Itkett AB. Företaget etablerade sig i Nässjö år 2011, och har funnits ända sedan 1996. Då var det inte mycket av tjänsten som var webbaserad, eftersom endast 40 procent av alla fastighetsbolag använde sig av internet. Istället arbetade kunderna lokalt i sina egna datorer, medan idag arbetar kunderna direkt via webben i sina Itkett konton.
– Alla kunder betalar ett fast årligt abonnemangspris om 948 kronor. För detta pris får man skapa så många avtal man behöver. Önskar man vara fler än tio användare, så kan detta utökas mot ett något högre pris, säger Anders Burman.

Det viktigaste har alltid varit att utforma tjänsten efter kundernas behov. På webben kan de skapa egna mappstrukturer och ta del av färdiga kontraktsmallar. Itkett kan även specialdesigna mallar om kunderna önskar. Om frågor dyker upp har Itkett personal på Helpdesk som är bemannad alla vardagar, annars kan man skicka e-post.
– En kund ska inte behöva få vänta flera dagar på att få ett svar. Om vi får en fråga i ett mejl svarar vi samma dag, helst inom en timme, säger Anders Burman.

Kundens abonnemang faktureras bara en gång per år. Faktureringen är idag automatiserad vilket innebär att kundens order genererar underlaget för fakturan.
– Det enda manuella som kvarstår är att fakturan skrivs ut och kuverteras, säger Anders Burman.

Itkett samarbetar med Gärde Wesslau Advokatbyrå. De ger Itkett en kontinuerlig bevakning av marknaden, och signalerar om förändringar är på väg in i hyreslagstiftningen. Lite att ha örat mot rälsen så att vi kan handla proaktivt, menar Anders Burman. Samarbetet ger både Itkett och deras kunder ett bra juridiskt stöd.
– Det är inte ovanligt att våra kunder behöver juridisk hjälp, och därför kommer Gärde Wesslau Advokatbyrå skriva artiklar som kunderna kommer att få ta del av, säger Anders Burman.

Just nu arbetar Itkett med att expandera på marknaden och bygga fler och bättre funktioner till hemsidan. För mer information, besök www.itkett.se