Hydroscand igång i Nässjö

Redan i juli öppnade Hydroscand butik på Brånavägen 3 i Nässjö. Man håller öppet samtidigt som man bygger till butiken. ”Det är kul att få vara med och bygga upp något från början”, säger butikschef Henrik Wijk.
Henrik Wijk och Clas Lindahl, Hydroscand
Henrik Wijk och Clas Lindahl, Hydroscand

Den 3 juli slog Hydroscand upp portarna till sin nya butik på Brånavägen 3 i Nässjö. Butikskedjan, med fokus på slang- och ledningskomponenter, vänder sig till kunder inom såväl industri som jordbruk, skogsbruk och entreprenader. Etableringen var bevisligen efterlängtad, för redan klockan 07.10 på öppningsdagen stod den första kunden i butiken.
– VI har inte gått ut för hårt i och med att vi vill bygga upp det lite, men vi är fullt mottagliga för alla projekt ändå. Vi kan snabbt få hit grejer, men vi klarar väldigt mycket med det vi har hemma, säger Henrik Wijk, butikschef.

Hydroscand finns representerat i 19 länder och har närmare 60 slangservicebutiker i Sverige. Under parollen ”en lite närmare slangservice” har de en offensiv expansionsstrategi. När Nässjöbutiken nu är på plats finns planer på en etablering även i Vetlanda. Efter en månad i Nässjö tyder det mesta på att satsningen ligger helt rätt i tiden.
– Om responsen fortsätter vara lika positiv som den har varit de första fyra veckorna så blir det riktigt bra. Det har varit över förväntningarna, säger Henrik Wijk.

Den nya butiken ligger vid Sörängsrondellen, där många andra satsningar sker samtidigt. I november står butiken helt färdig, då med en närmast dubblerad yta.
– Det är kul att få vara med och bygga upp något från början, avslutar Henrik Wijk.