INVID etablerar sig på småländska höglandet

IT-partnern INVID gör en målmedveten satsning via nyanställningar och öppnande av kontor i Nässjö.

20140801_Invid

INVID Gruppen är en helhetsleverantör inom IT med kontor på elva platser runt om i landet som sysselsätter cirka 170 medarbetare. Verksamheten, som startades upp redan 1995 med ambitionen om att göra informationsteknologin enkel och funktionell för sina kunder, omsätter i dagsläget ca 425 miljoner kronor varav cirka 100 miljoner kronor via sina två smålandbaserade enheter i Jönköping och Värnamo.

Nu tar den offensiva IT-partnern nästa steg i sin utveckling genom att etablera sig på det småländska höglandet via öppnande av ett nytt kontor i Nässjö i januari med tillhörande rekryteringar av välutbildade IT-konsulter med tydligt kundfokus.

André Prien, VD i såväl INVID Gruppen AB som INVID Jönköping AB, INVID Värnamo AB och kommande INVID Höglandet AB i Nässjö kommenterar etableringen på det småländska höglandet på följande entusiastiska sätt.
– Vi på INVID kan glädjande nog uppvisa fortsatt hög efterfrågan på våra tjänster med tillhörande god lönsamhet. Det småländska höglandet utgör en mycket viktig och intressant marknad för oss. Via etableringen av vårt nya kontor i Nässjö får vi en naturlig utgångspunkt inom den aktuella regionen som möjliggör utökad närhet till våra kunder som i sin tur därmed ges möjlighet att åtnjuta våra leveranser av moderna och kostnadseffektiva helhetslösningar på ett ännu tydligare sätt.

Även Claes Johansson, VD vid Nässjö Näringsliv AB, är nöjd över det faktum att INVID avser att flytta fram positionerna rejält inom Nässjö-regionen något som återspeglar sig tydligt via följande kommentar:
– Vi ser oerhört positivt på att INVID etablerar sig i Nässjö för att täcka höglandet. Som den omfattande lokalytan indikerar är det en riktig storsatsning från företagets sida, där man siktar på många anställda. Att det dessutom handlar om högkvalificerad arbetskraft är en stor bonus och något som ofta efterfrågas i Nässjö.