Invigningsfest på Nybergs Bil

Den 2-6 januari inviger Nybergs Bil sin nya anläggning i Nässjö. Det blir en fest för hela familjen med bland annat Linda Bengtzing på scen.


Claes Johansson intervjuar Mats Nyberg, ägare på Nybergs Bil och Anders Larsson, VD på Nybergs Bil.

Nybergs Bil börjar det nya året med att inviga sin nya anläggning i Nässjö. Den andra januari kom ett hundratal företagare för att vara med när Claes Johansson, VD på Nässjö Näringsliv och Mats Nyberg, ägare på Nybergs Bil, klippte bandet. Det bjöds på god mat och efterrätt tillsammans med representanterna för Ford, Volvo och Renault som höll tal och önskade Nybergs Bil ett stort lycka till i framtiden.

Nybergs Bil storsatsning i Nässjö omfattar både om- och nybyggnation av bilhallen, serviceverkstaden, butiken och däckhotellet. Under året har de också gjort en upprustning av serviceverkstaden i Eksjö och byggt ut verkstaden där tidigare lastvagnsverkstaden fanns. Totalt investerar Nybergs Bil över 30 miljoner i fastigheten i Nässjö och i Eksjö.
– Vi uppskattar Nybergs långsiktiga investeringar och vi ser att det ger nya möjligheter att sälja bilar i Nässjö vilket kommer att stärka orten i att fler åker hit för att handla. Redan 2012 var det 898 nyregistrerade bilar i Nässjö och den närmaste kommunen på Höglandet hade 638, säger Claes Johansson.

Invigningen är den 2-6 januari och blir en fest för hela familjen. Den fjärde januari uppträder Linda Bengtzing och den femte januari bjuds det på barnteater med Pettson och Findus. Nybergs Bil har även bilerbjudanden under invigningsfesten och det kommer ett tiotal leverantörer från Nässjötrakten som ställer ut sina produkter.