ITAB har framgång med sina nya grepp

ITAB Shop Concept AB är Europas ledande leverantör av kassadiskar. Nu händer spännande saker med deras självutcheckningssystem. VD Ulf Rostedt är nöjd.
VD Ulf Rostedt gör ingen hemlighet av att han känner stor tillfredsställelse över den aktuella ordern.

ITAB Shop Concept med VD och nässjöbon Ulf Rostedt har förnyade framgångar. Sedan lång tid har man levererat kassadiskar till Schwarz-koncernen där bland annat den kända matvarukedjan Lidl ingår. Det långa samarbetet med huvudkontoret i Tyskland har lett fram till att ITAB nu gör en installation av självutcheckningssystemet EasyFlow i en av Lidls butiker på den svenska marknaden.

Efter beskedet i dagarna steg ITAB:s aktier. I ett pressmeddelande skriver ITAB: Leveransen är av stor betydelse för ITAB då det är en av de ledande dagligvarukedjorna i Europa som väljer att installera EasyFlow. Det är den första butiken, som drivs av en ledande dagligvarukedja i Europa, som kommer att ha EasyFlow i butik för konsument. Installationen genomförs i en representativ Lidl-butik. I leveransen ingår även senaste teknik för kassalinjens utgångssystem och personalhanteringssystem.