Flisby AB öppnar butik i Halmstad

Till månadsskiftet öppnar Flisby AB en ny stenbutik i Halmstad. I samband med nyetableringen släpper de även en ny webbsida.

20140325_flisby_artikel

Den 31 mars öppnar Flisby AB en ny stenbutik i Halmstad. Detta blir deras fjärde butik, där de övriga butikerna finns i Malmö, Göteborg och Flisby. Till butiken öppnas ett mindre lager och kontor. Utanför butiken kommer det vara en visningsyta för att kunder ska kunna få en bild av hur ”stenen gör sig i mark”.
– Genom den här etableringen blir vi ännu starkare på västkusten. I just Halmstad når vi ut till vår huvudmålgrupp som är villaägare och därför är Halmstad en bra stad för oss att etablera oss i eftersom det är en klassisk villastad där många bor i hus istället för lägenheter, säger Rickard Hjälm, försäljningschef på Flisby AB.

Flisby AB har sålt trädgårdssten sedan 1966. Deras produkter kommer från 14 olika länder, där huvuddelen är från Sverige. I deras sortiment kan man hitta lokala produkter från bland annat Tranås, Forserum och Flisby, där de även har huvudkontoret och huvudlagret.
– Logiskt sett är det kanon att ha huvudkontor och lager på Höglandet. Där ligger vi mitt i det befolkade Sverige, mitt emellan kusterna och halvvägs till Malmö och Stockholm, säger Rickard.

Företaget hälsar deras nya kunder i Halmstad välkomna med erbjudanden den 31 mars. Richard berättar att det inte kommer vara den sista gången de slår upp dörrarna för en ny butik.
– Vi söker just nu efter fler intressanta orter att etablera sig på. Självklart hägrar Stockholm, men med i planerna finns även flera andra städer. Jag vågar lova att Halmstad inte är vår sista etablering.

Till månadsskiftet släpper företaget även en ny webbsida. Den nya sidan kommer ha fler sökfunktioner och är sökoptimerad så att fler hittar till sidan.