JSC bland Sveriges bästa arbetsplatser

JSC IT-partner är officiellt en av Sveriges bästa arbetsplatser – för andra året i rad. Undersökningsföretaget Great Place to Work rankar JSC på sin topplista för Sveriges bästa arbetsplatser.

JSC IT-partner

För andra året i rad placerar sig JSC IT-partner på topplistan för Sveriges bästa arbetsplatser. Det är undersökningsföretaget Great Place to Work som gör rankingen. Bland faktorerna som gör JSC en bra arbetsplats är ”stolta medarbetare som bryr sig om varandra och ser fram emot att gå till jobbet”, samt ”ledare och chefer som litar på sina medarbetare och där medarbetarna ges mycket ansvar”.
– Fantastiskt kul! Det hade inte vi inte riktigt vågat tro. Vi har under året vuxit med flera nya medarbetare, samtidigt som vi arbetat med förbättringar från förra årets resultat som vi inte riktigt kommit i mål med än. På JSC är detta ett ständigt pågående arbete och vi är ödmjuka inför uppgiften, säger Christer Löwdahl, vd.
— Vi ser tydligt att motiverade medarbetare skapar nöjda kunder. Så att satsa på att skapa en bra arbetsplats är grunden i vår strategi för ökad lönsamhet, säger Petter Jacobs, delägare och ansvarig för rekrytering på JSC IT-partner.

JSC har under de senaste åren fått en rad utmärkelser inom allt från ekonomisk tillväxt till kompetens.