JSC:s webinars drar stora skaror

Det finns massor av tid att spara genom att arbeta smartare. Det menar JSC it-partner, som drar stora mängder åhörare vid sina webinars (seminarier online). Vid det senaste tillfället hade man 160 deltagare.

Microsoft Teams är den självklara plattformen för samarbete i organisationer, menar Ken Larsson, JSC, som tillsammans med kollegan Dan Jacobsen håller i ett webinar på ämnet den 21 mars. Det Nässjöbaserade it-företaget håller sig alltid á jour med utvecklingen, för att de, som de själva uttrycker det, ”drivs av att skapa tid till det som är viktigt”. Gensvaret på JSC:s onlineseminarier har varit enorm.

– Vi tycker att detta är så viktigt att vi gärna delar med oss av vår kunskap till de som är intresserade. I Office365 kan man samarbeta i dokument i realtid, oavsett var man befinner sig, och man kommunicerar på ett mycket smidigare sätt. Idag lägger många tid på att söka efter information, man har många versioner av samma dokument och så vidare. För nya användare blir detta en riktig aha-upplevelse, och vi tycker att det är roligt att få visa att man faktiskt kan arbeta smartare och förhoppningsvis minska den digitala stressen, säger Ken Larsson.


 

För mer information om JSC:s webinar, Klicka här!