Kyl och Energiteknik stärker sin position på Höglandet

Det går väldigt bra för vårt intressentföretag Kyl och Energiteknik. Så bra att man nyligen anställde en person för att kunna ta emot fler kunder på det Småländska Höglandet.

I sex år har egenföretagaren Anders Ahlqvist drivit Kyl och Energiteknik. Under de senaste åren har omsättningen ökat stadigt och kalendern har varit fullbokad med uppdrag. Så sent som i höstas vann man upphandlingen om att ge service åt Sävsjö kommuns alla kylanläggningar.

– Jag är väldigt glad och stolt över att ha fått det här förtroendet från Sävsjö kommun, säger Anders. Uppdraget sträcker sig över två år och om allt går som det ska förlängs avtalet med ytterligare två, fortsätter han.

Men större uppdrag innebär också mindre plats i kalendern.

– Under en längre tid har jag samarbetat med andra företag och hyrt in personal för att hinna med allt, men eftersom det går så bra för företaget och kunderna finns där, såg jag min chans att växa på Höglandet genom att anställa en person.

Den 1 februari började Haris Puskar på Kyl och Energiteknik. Han har tidigare varit Kyltekniker vid ett Vaggerydsföretag på höglandet. 

– Haris kommer att jobba på hela det Småländska Höglandet, så att jag kan finnas mer tillgänglig i Sävsjö med tanke på avtalet med kommunen, säger Anders.

– Det känns väldigt roligt att få vara en del av utvecklingen av Kyl och Energiteknik. Jag ser fram emot att lära känna alla våra kunder, säger Haris.  


 
Om AA Kyl och Energiteknik

AA Kyl och Energiteknik utför service och kompletta installationer av värmepumpar och kylanläggningar. Företaget har sin bas i Sävsjö, men kunderna finns på hela det Småländska Höglandet samt Jönköpings kommun.