Lättare hitta ditt företag i vårt nya register

Nu blir det lättare att hitta och bli hittad i Nässjö Näringsliv AB:s företagsregister. Samtliga intressenter har möjlighet att själva ange de sökord som de vill bli hittade under.

Företagsregister med utökad sökfunktion

Det har funnits en stor efterfrågan på en utökad sökfunktion i vårt företagsregister. Därför förbättrar vi nu vår söktjänst genom att Nässjö Näringsliv AB:s intressenter själva kan administrera vilka sökord som deras företag ska synas under. Antalet sökord är valfritt. För företagen innebär det en ökad möjlighet att synas och göra affärer eftersom många använder vårt register för att hitta tjänster och produkter.

För användare innebär den utökade funktionen att man inte behöver söka på ett företagsnamn för att hitta de tjänster man letar efter. Om man är på jakt efter jeans eller för den delen, fastighetsförmedling, kan man söka efter just detta och inget annat (under förutsättning att respektive företagare har angett dessa sökord i registret).

Nässjö Näringsliv AB:s intressenter får ett mail med inloggningsuppgifter för att själva kunna administrera sitt företags sökord.