Life-butiken flyttar: ”tror på Nässjö”

I början av september flyttar Life-butiken in i Vilas forna lokaler på Storgatan. ”Vi vill satsa på Nässjö”, säger delägaren Daniel Tadic.

20150529_life

Vila-butiken har under de senaste veckorna fyllts av fyndletare under slutrean. När Vila nu har stängt är det många som undrat vad som händer med lokalen. Idag står det klart att det är Life-butiken som flyttar in i början av september.
– Vi har länge varit trångbodda i de lokaler vi har idag och vårt sortiment kommer nu breddas och få en större exponering. Vi har också en salongsverksamhet som behöver större utrymme. Med den nya lokalen får vi möjlighet att expandera vår verksamhet vilket kommer öka kundflödet, säger Daniel Tadic, delägare med Katarina Carltad. Tillsammans driver de Life-butiker på tre orter i Småland.

Under det senaste året har de investerat nära en miljon i sina butiker i Tranås, A6 Center och Nässjö.
– Det är kul att satsa i mindre städer som Nässjö. Vi tror att det kommer att bli ett lyft för stan – det är bra för Nässjö som stad att ha butiker med starka koncept. Vi tror på det vi gör, vi tror på handeln i Nässjö, annars hade vi inte satsat så mycket som vi gör, säger Katarina Carltad.

Just nu pågår samtal för att få in en annan intressant verksamhet i Life-butikens nuvarande lokaler, men ingenting är ännu klart. Nässjö Näringsliv AB kommer att följa upp utvecklingen av cityhandeln i nyhetsflödet på www.nnab.se.