Många saker firades med Öppet hus

Nya lokaler, nytt namn och fyraårsdagen firades med Öppet hus i fredags. RÄTT KOMMUNIKATION fick många besökare som gratulerade företaget.

I fredags stod RÄTT KOMMUNIKATIONs dörr på vid gavel. Marknad- och opinionsundersökningsföretaget bjöd in till Öppet hus för att fira de många saker som hänt under våren. I början av året flyttade de in i den gamla banken i Bodafors. Strax därefter bytte de namn från KL Media till RÄTT KOMMUNIKATION. Och nu i lördags fyllde de även 4 år.

Det var många som kom för att fira detta tillsammans med företaget. Omkring ett 50-tal besökare cirkulerade i de nya lokalerna. Om man inte var i lokalerna, fick man chansen att gå en klurig tipsrunda eller testa på att glida på en elcykel.
– Jag är jätteglad över att så många ville komma idag och fira detta tillsammans med oss. Det är roligt att se att så många stöttar en, sade Marthina Knutsson, VD och ägare till RÄTT KOMMUNIKATION.

Utöver Marthina arbetar även de fyra konsulterna Pernilla Samuelsson, Mats Franzén, Maj-Britt Svensson och Ellinore Johansson på RÄTT KOMMUNIKATION. Marthina berättade att de trivs bra i de nya lokalerna och att namnbytet har tagits emot bra.