Festlig invigning av INVIDs nya kontor

Att INVID vet hur man inviger nya kontor – det märktes igår på deras invigningsfest i Nässjö. De satte minst sagt deras gäster i rörelse med tipsrunda, tårta, invigningstal och livemusik. 

Igår invigde It-leverantören INVID sina nya kontor i Nässjö. Det blev en riktigt festlig invigning med många människor som ville se de nya lokaliteterna. INVID höll minst sagt inte sina gäster stilla, utan de bjöd på tårta, mingelmat, livemusik och skickade iväg dem att gå på en tipsrunda i deras nya kontor. Under rundan fick de kluriga frågar av deras underleverantörer.

Det nya kontoret ligger vid Sörängsrondellen i samma fastighet som Nybergs Bil och de kommer att ha omkring fem personer på plats. André Prien, VD för bland annat INVID på Höglandet AB, kommenterade deras satsning följande:
– Vår etablering i Nässjö är en strategisk långsiktigt satsning. Vi har väldigt många kunder här ute på Höglandet och därför är det ett naturligt steg att vi förflyttar oss närmare dem, sade André.

Innan det var dags för bandklippning höll André Prien sitt invigningstal. Där berörde han bland annat frågan om det finns plats för fler It-företag i Nässjö.
– Många frågar om det finns plats för fler It-företag här och till dem har jag talat om att det är otroligt bra att vi har många It-företag. Det är konkurrensen som utvecklar oss som leverantörer, sade han.

Tidigare i veckan invigde INVID sina nya kontor i Värnamo. Med deras nya kontor i Värnamo och i Nässjö finns de nu på 13 platser runt om i landet och har cirka 170 medarbetare.