Nordic Rail 2017 ”nästan klart”

I oktober 2017 genomförs Nordic Rail, Future Transport och Nordic Road på Elmia. Projektledaren Jörgen Nyström berättar att mycket av programinslag och upplägg redan är klart. Intresset är större än någonsin.

20161209_nordicrail

Skall det vara en mässa med kvalité då gäller det att vara ute i god tid. Både för arrangören och för utställarna. Jörgen Nyström, projektledare för Nordic Rail, Future Transport och Nordic Road som genomförs den 10-12 oktober 2017 på Elmia har god kontroll. Faktum är att mycket av innehållet redan är klart.

Intresset för frågor som är kopplade till järnvägssektorn och transportfrågor är mycket stort. Jörgen som varit med och arrangerat Nordic Rail sedan 1999 har fått vara med om en mycket spännande utveckling.
– Det finns mycket affärer att göra i dag. Så det finns många anledningar till att vara med, menar Jörgen Nyström.
– Man vill presentera sina produkter och tjänster, man vill visa på eller lära sig om ny teknik. Andra skäl är att man vill skaffa sig en uppfattning om konkurrensen, eller om lagar och förordningar. Att presentera sig för studenter och att jobba med rekrytering är ytterligare ett skäl.