Mathias vårdar och säljer bilar

Med rejäl yrkeserfarenhet i bagaget driver Mathias Brinkhammar och kompanjonen Pelle Fransson såväl Mr Cap som Brinkhammar bil i Nässjö. Just nu råder rena julruschen i båda företagen och man kan se tillbaka på ett framgångsrikt år.

20161206_brinkhammar

Med rejäl yrkeserfarenhet i bagaget beslutade sig kompanjonerna Mathias Brinkhammar och Pelle Fransson att satsa ordentligt. Man tog dels över Mr Cap i Nässjö och fick till en ombyggnad i lokalerna som också gett dem möjlighet att sälja bilar.
– Bilförsäljningen är inte så stor i volymer. Det handlar kanske om att vi har 10-15 bilar på gång hela tiden. Men vi tar fram rätt bilar och med rätt kvalitet, berättar Mathias.

När han först berättar om bilförsäljningen står Mathias bland några glänsande fordon. Bilarna ser väldigt fina ut – fattas bara annat i Mr Cap-miljön – och Mathias lovar att det gäller även på insidan.

Företagen sysselsätter fyra anställda. Lokalerna vid Telegatan är perfekt anpassade. Utvecklingsmöjligheterna är mycket goda för båda verksamheterna.
– Jo det stämmer. De är verkligen goda, men allt under förutsättning att man är på alerten och att man får nöjda kunder. Vi känner både ödmjukhet och tacksamhet för året som gott och är optimister inför framtiden, sammanfattar Mathias.