Nordic Wellness har vuxit enormt sedan flytten

Det var ett år sedan Nordic Wellness flyttade till Gallerian Loket. Sedan dess har man ökat med 568 nya medlemmar och 15 medarbetare.
Nordic Wellness
Zara Celinder, platschef, och Maria Ljungström, receptionsansvarig och PT, i Nordic Wellness gymmet i Nässjö.

År 2017 har varit ett riktigt toppenår för Nordic Wellness i Nässjö. Den fjärde januari flyttade de in i Gallerian Loket och sedan dess har man gått från 1327 medlemmar till 1895.
– Vi har fått fler medlemmar varje vecka. Vanligtvis brukar man kunna se en nedgång under sommaren, men i år ökade vi till och med då, vilket vi är ensamma om i regionen jämfört med andra Nordic Wellness klubbar, säger Zara Celinder, platschef för Nordic Wellness i Nässjö.

Det är inte bara antalet medlemmar som har blivit fler under året.
– Eftersom vi har ökat antalet gruppass och förlängt öppettiderna för receptionen, behövde vi även fler medarbetare. I början av året var vi 18 personer, idag är vi 33. Så vi har nästan blivit dubbelt så många, säger Zara.

Att gymmet skulle expandera i samband med flytten hade Zara räknat med, men inte att det skulle växa såhär mycket.
– Det har gått långt över mina förväntningar, vilket är jätteroligt. Vi vill givetvis växa ännu mer, men framförallt fokuserar vi på att våra medlemmar ska vara nöjda och glada, säger hon.

Ska satsa på barn och ungdomar

Många av Nordic Wellness nya medlemmar i Nässjö är barn och ungdomar. Zara Celinder avslöjar att man kommer att satsa på den yngre målgruppen framåt.
– Nordic Wellness jobbar just nu med att ta fram ett helt eget barn- och ungdomskoncept. Förhoppningen är att det ska vara klart under 2018, säger hon.

Dessutom har Nordic Wellness tagit fram en egen klädkollektion och gymmet i Nässjö är en av 25 anläggningar som har blivit utvalda att få testa hur kollektionen gör sig på marknaden.
– Vi säljer bland annat träningströjor, byxor och mössor. Perfekt om man har glömt något hemma, då kan man köpa det här hos oss istället för att behöva åka hem, säger Zara.

Erbjuder slutna träningspass

Något som kanske är okänt för många är att Nordic Wellness vänder sig inte bara till privatpersoner, utan även till företag och föreningar.
– Många jobbar med friskvårdsbidraget, men det går att ta det ett steg längre. Hos oss kan man köpa enstaka till regelbundna pass över en längre period med eller utan instruktör. Då kan man komma hit hela arbetslaget och träna tillsammans, avslutar Zara.

 


 

20% rabatt hos Nordic Wellness

Är ditt företag intressent hos Nässjö Näringsliv AB? Då får du som medarbetare 20% rabatt på Nordic Wellness årskort. >> Läs mer här

(Är du osäker på om ditt företag är intressent hos oss? Se hela listan på våra intressenter här: nnab.se/om-oss/intressenter)