Nu bygger Pålssons nytt i Nässjös folkparksområde

Nu är Pålssons Bygg igång med byggnationen av enplansvillorna i gamla folkparksområdet i Nässjö. Projektchef Peter Andersson. Tre hus byggs till att börja med som är inflyttningsklara till jul. Mycket glädjande, det är en fint parkområde, konstaterar han.

Pålssons

Nässjö växer och det byggs allt mera. Nu drar Pålssons Bygg igång första etappen av sina kedjehus i det forna folkparksområdet i Nässjö. Pålssons skall uppföra minst åtta hus och projektchef Peter Anderssons gläds över att man är igång. Han är övertygad om att de nya husägarna kommer att bli belåtna med 1-planshusen som i grundmodellen består av fyra rum och kök om 105 kvm.
– Genom den här satsningen etablerar vi oss allt mera i Nässjö. Vi är också med i markanvisningstävlingen för de hus som kommer att byggas i kvarteret Gambrinus, alltså gamla bryggeritomten, berättar Peter Andersson.

Fin miljö
På plats i gamla folkparksområdet ser Peter Andersson mycket nöjd ut. Han är nöjd med att byggnationen är igång.
– Miljön i området kommer att bli tilltalande. Dessutom blir själva husen energisnåla då vi har ett system som återvinner den redan uppvärmda inomhusluften.

Säkra tak
En annan tilltalande sak är att husen är bevuxna med vegetation i form av sedum. Det är ett sätt att ge tillbaka en del till naturen i form av syre. Dessutom försäkrar Peter Andersson att sedumtak är betydligt hållbarare än flera andra takbeläggningar.
– Det räcker ju att studera husen på Skansen som i många fall är mer än hundra år gamla, gräsbevuxna på taket och inte i behov av byte. Det här naturliga materialet är både tilltalande och slitstarkt.

Man kan ta del av intressant information via Pålssons Byggs hemsida

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Nässjö säljer husen.