Ny affärsutvecklare till Nässjö Näringsliv

Nässjö Näringsliv tackar av Jacob Sundberg och välkomnar Thommy Johansson, som ersätter Sundberg på posten som affärsutvecklare.

Ny affärsutvecklare till Nässjö Näringsliv

I och med månadsskiftet april-maj avslutade Jacob Sundberg sin tjänst hos oss på Nässjö Näringsliv. Samtidigt började Thommy Johansson, som tog över rollen som affärsutvecklare. Thommy kommer senast från bankvärlden, där han arbetat med rådgivning.

– Vi tror att Thommy kommer bli en god tillgång i vårt utvecklingsarbete i samarbete med företagen, säger Claes Johansson, VD.

– Det känns kul att få gå in i Nässjö Näringsliv. Jag ser fram emot att lära känna företagen ännu mer i kommunen och jobba med Nässjös näringsliv som utvecklar och gör skillnad, säger Thommy.

Jobbat och studerat i USA

I oktober kom Thommy tillbaka till Sverige efter att ha jobbat och studerat i USA i fem år.

– Jag arbetade vid American Cancer Society i både Cincinnati och sedermera New York, vilket har format mig och min ledarstil inom projektledning och projektstyrning. På universitetet blev det ”Business administration & Corporate finance”, där jag även spelade tennis för vårt collegelag.

Jacob satsar på eget

Jacob Sundberg har gått över till frilansverksamhet där han arbetar med textproduktion i olika sammanhang. Han kommer dock att göra några punktinsatser åt oss även under maj och juni månad – bland annat håller han samman näringslivsträffen på Holmgrens Bil den 30 maj.

– Vi tycker att det är roligt att Jacob satsar vidare på sitt skrivande och stöttar honom i detta. Vi tackar honom för all kunskap och glädje han bidragit med till oss och företagen, säger Claes Johansson.

– Jag är mycket glad för de här sex åren. Jag har lärt mig oerhört mycket och inte minst har jag fått lära känna många trevliga och skickliga människor, säger Jacob Sundberg.