Ny ordförande i Kontakt Nässjö

Leif Ternstedt tar över ordförandeklubban för Kontakt Nässjö. ”Det är en spännande utmaning och jag ser fram emot att fortsätta utveckla nätverket”, säger han.

Per Ottosson hälsar Leif Ternstedt varmt välkommen som ny ordförande i nätverket Kontakt Nässjö

Per Ottosson(höger) hälsar Leif Ternstedt(vänster) varmt välkommen som ny ordförande.

 

Det händer mycket i affärsnätverket Kontakt Nässjö. Under den senaste tiden har de fått fler medlemmar, startat en eventgrupp och arrangerat en mässa. Just nu planerar de för fler arrangemang och är i full gång att få en ny hemsida. Dessutom är Leif Ternstedt ny ordförande efter Per Ottosson.

– Det känns tryggt att lämna över klubban till Leif. Vi behöver få in nya krafter och jag är övertygad om att han har mycket att bidra med, säger Per Ottosson, som driver logistikbolaget OLF Inventory.

– Det är jätteroligt att få det här uppdraget. Jag brukar få liknande förfrågningar, men i regel tackar jag alltid nej. Det här låg mig varmt om hjärtat, säger Leif Ternstedt, ägare till Brandax.

Skapar affärsmöjligheter

Nätverket träffas kontinuerligt för att lära känna varandra, bygga förtroende och på så vis hjälpa varandra till fler affärer. Här finns drivna entreprenörer, företagare och anställda som representerar alltifrån fastighetsbranschen till IT-branschen.

– Idag är vi över 30 medlemmar och hoppas på att fortsätta växa. Nätverket är öppet för alla. Den enda regeln är att man ska vara verksam i Nässjö, säger Per Ottosson.

– Desto fler vi är, desto fler affärsmöjligheter skapas och våra kontaktytor breddas, säger Leif Ternstedt.

Utöver nätverksträffarna träffas även medlemmarna i ”one-to-one”-möten, vilket är möten som medlemmarna själva arrangerar över exempelvis en lunch.

– För att man ska kunna rekommendera varandra är det jätteviktigt att vi lär känna varandra. Där har ”one-to-one”-mötena en viktig roll för att bidra till fler affärsmöjligheter, säger Per Ottosson.

Fler event

Ett annat sätt att skapa affärsmöjligheter har varit genom att arrangera event. Senast som i höstas höll Kontakt Nässjö i en mässa hos medlemsföretaget Atteviks.

– Mässan blev väldigt uppskattad och ett sätt för oss att synas för andra även utanför nätverket. Vi har planer på att arrangera en till i höst och andra event som frukostmöten, avslutar Leif Ternstedt.


 
>> Läs mer om Kontakt Nässjö