Nya konserter i Ribbingsnäs

Fler företag än någonsin väljer att inleda sommaren i Ribbingsnäs Ladugård, där musik möter mat och konst.
Philip Wareborn och Hanna Helgegren arrangerar återigen konserter i Ribbingsnäs Ladugård.

För tredje året i rad anordnar Philip Wareborn och Hanna Helgegren konserter i Ribbingsnäs Ladugård, strax utanför Forserum.
– Vi är oerhört glada och tacksamma att lokala företag väljer att uppleva vårt koncept på landsbygden, säger Hanna.

Work System i Tenhult har varit med från första början, nu i gott sällskap av företag som Lindströms Bil, ER Bil, Länsförsäkringar, June Avfall & Miljö, JRL Industriteknik och Lekplatskonsulten Sureplay. Totalt har närmare 3500 besökare hittat till Ribbingsnäs under de första två åren.
– Det är ett unikt event på en unik plats, med både underhållning och mat i världsklass, säger Philip och berättar att recensionerna på Ticketmasters hemsida hittills innehållit enbart lovord, vilket har gett de båda producenterna energi att satsa ytterligare ett år.

Den 14-17 juni 2018 förvandlas den 100 år gamla ladugården till konsertsal, galleri, restaurang och kafé. Årets artister är Maria Möller, som förutom sångerska även är komiker, och Jönköpingssonen The Moniker.

Ett stort antal lokala företag är leverantörer till evenemanget – bland annat Nääs Bryggeri, Elsies Konditori och Isåsa Mejeri. Verksamheten drevs under förra året helt av solenergi.
– Vi hoppas förstås på fint väder även i år, då taket på ladugården är täckt av solpaneler, säger Philip.