Ny Mekonomen-verkstad invigs

Hunseberg Bilservice fortsätter att gå starkt framåt. Nyligen blev de en Mekonomen-verkstad, och inviger med öppet hus på lördag 16 april – bilgrillar och grillmat i mängder.
Hunseberg Bilservice har blivit Mekonomen-verkstad
Grundarna av Hunseberg Bilservice Patrik Svahn och

Hunseberg Bilservice drog igång hösten 2014 och har byggt upp ett starkt förtroende bland kunder. Efter en tid flyttade de in till Storgatan 71 i Nässjö och under våren blev de en del av Mekonomen. De blir nu Nässjös andra Mekonomen-verkstad, efter Mekonomen på Bandygatan.
– Folk vet att Mekonomen är att lita på. Vi får ett färdigt namn som redan är inarbetat och vet att man är att lita på. Vi kan förhoppningsvis få nya kunder tack vare detta. Dessutom har man ett enormt stöd i form av utrustning och liknande, säger Patrik Svahn, Hunseberg Bilservice/Mekonomen.

Idag är de totalt fyra anställda och har snabbt arbetat upp en stor kundgrupp, redan innan man gick in i Mekonomen.
– Det har velat framåt hela tiden så jag har känt att vi hänger på helt enkelt. Jag fattar inte det själv egentligen. Ibland har det nästan gått lite väl snabbt, jag hade inte räknat med det. Vi har tjänat många kunder på vårt bemötande och hela den biten. Vi har ett väldigt stort förtroende, säger Patrik Svahn.

Vid invigningen på lördag 16 april blir det bland annat utställning av bilar och en hel del olika rabatterbjudanden. Dessutom kommer Grillhouse att finnas på plats och grilla.
– Vi tror att det blir väldigt trevligt och mycket folk, säger Patrik Svahn.